PDA

View Full Version : QuickCut and Bandslice /w LW8??



chlywly
06-23-2004, 12:39 AM
It seems that my quickcut/bandslice plugins don't function with lw8? anymore..... anyone else have this problem?? The creator of the plugin's website is down as well.

hunter
06-23-2004, 08:17 AM
Aren't those inclued with 8?

chlywly
06-23-2004, 08:56 AM
not that I know of, there is bandsaw/cut but that doesnt work exactly the same way.

bloontz
06-23-2004, 09:08 AM
There are a bunch of QuickCut entries on the same menu as Bandsaw. Not sure if they are the same you are refering to.

chlywly
06-23-2004, 09:51 AM
No they are not, guess i'll have to use bandsaw and quickcut, bandslice and quickcut old plugins used to work better imho. ;)