PDA

View Full Version : Texture timing?



objuan
06-17-2004, 08:02 PM
I have several of the same single-poly-plane with a quicktime movie mapped onto it, which I would like to set up through out my scene, and have each one start it's animation at a different time and play through once.

How can I specify timing offsets for each plane? Do I have to load the same quicktime in several times with different objects?:mad:

toby
06-18-2004, 04:41 PM
I'm sure if you clone the Quicktime (in the Image editor) you'll be able to set different start times for them ~

toby
06-18-2004, 04:52 PM
hmm well that didn't work - I guess you had the right idea

Come to think of it, when has anyone ever been able to clone something as a 'Duplicate'? In 5 years, I've never seen it available as an option :confused: