PDA

View Full Version : Lighting Rig



MKayHavoc
06-09-2004, 03:20 AM
I've been using Lightwave for a while but my skills with lighting are rubbish. I want to showcase come of the models I have created the same way the other guys do when they show an untextured model, with soft even lighting. Has can anyone tell me how to set this up?

Mr_Bester
06-09-2004, 04:14 PM
You can use the lightdome/skydome technique. There's a tut in the Newtek tuts for this. Basically it's just radiosity.
Dug
here's a link
http://www.newtek.com/products/lightwave/tutorials/rendering/globalillumination_skydome/globalillumination_skydome.html

PHilly[Dee]
06-09-2004, 05:05 PM
Doesn't Ekki have a plugin along these lines? do a search on flay.com (http://www.flay.com/start.cfm)