PDA

View Full Version : AVI Wrapper in T-2



klaughter
06-01-2004, 10:17 AM
Paul, I downloaded the "Wrapper" from the NewTek downloads page but it wouldn't run. Error Message

"The Ordinal 109 could not be located in the dynanic link library nt tools.dll"

Am I doing anything wrong?

robewil
06-01-2004, 10:46 AM
Avi-wrapper is a VT3 feature. It's not going to work in VT2.

Paul Lara
06-01-2004, 10:10 PM
Originally posted by klaughter
"The Ordinal 109 could not be located in the dynanic link library nt tools.dll"

That is indicating that the system is confused, as well it should be. You may notice that the AVI Wrapper is on the downloads page under the heading Video Toaster [1]. You have loaded a VERY old version of nt tools. dll and the system is now confused.

AVI Wrapper is fully integrated within VT[3], and I suggest you upgrade to enjoy its simplicity and flexibility, because you cannot use the version you've installed.