PDA

View Full Version : Fotometric input for the light



flashover
03-25-2003, 01:53 PM
You must insert this feature the real light is very important for professional work of illuminotecnic.
You can see this feature in Lightscape and 3d studio viz!

harhar
03-25-2003, 04:00 PM
those are archetectural apps. Lightwave is an artistic tool.

Mylenium
03-26-2003, 12:22 AM
Well, having this feature will certainly please certain people but without a better radiosity engine it will not make sense, so there is quite some work there for NT.

Mylenium

flashover
03-26-2003, 03:58 AM
You mistake you lightwave is programs complete for all the demands!!!It's Everywhere.

harhar
03-26-2003, 09:00 AM
It doesn't have many tools needed for arch design. It doesn't even have a ruler.

geoff3dnz
03-26-2003, 04:19 PM
Originally posted by harhar
...It doesn't even have a ruler. Yes it does. Control - Q

harhar
03-26-2003, 07:07 PM
the one in layout? That one sucks.

hrgiger
03-27-2003, 10:45 AM
Why would you need a ruler in layout to design arches. Isn't that what modeler is for? Modeler has a ruler.

Mebek
03-28-2003, 03:19 PM
Lightwave is a tool for all artists and visualization people. One very large portion of Lightwave users is videographers and photographers, both of whom use photometric light readings extensively. Being able to input these into Lightwave would be extremely useful for scene matching.

Just because YOU wouldn't use it doesn't mean that it's not a useful tool.

harhar
03-28-2003, 04:33 PM
so is EXR, add that first.