PDA

View Full Version : Graph Editor Badly Broken in 8?



Chris S. (Fez)
05-19-2004, 05:25 PM
We are talking 8 now. Add Null. Move null up on Y axis and set keyframe. Open graph editor. Adjust Y curve. The null does not dynamically update like it did in 7.5, in fact it does not update at all unless I jiggle the timeslider. The "Lazy Update" setting at least updates (but only after I release the mouse, as it is supposed to). Does not work with autokey either.

Could someone please confirm. Thanks.

nanorover9
05-19-2004, 11:24 PM
Hi Fez,

I followed the steps as listed and the null did move as expected when manipulating the Y-curve in LW8 (in discovery edition mode). I tried it with Autokey on and off and all was ok. Btw.. i had the Dynamic Update option set to Interactive.

I will try some other combinations and see if i can break it.

-nano9

Chris S. (Fez)
05-19-2004, 11:26 PM
I am an idiot. Thanks nanorover. I did not have "dynamic update" on in the main interface. It was set to "delayed." Sorry for the false alarm.


So far, after playing all evening and late into the night, I have not had one crash. The openGL is a bit glitchy but still very very cool.

nanorover9
05-19-2004, 11:37 PM
Excellent news that it's sorted :p