PDA

View Full Version : Why can't I load .rtv file in 8.0??



John Melvin
05-17-2004, 06:35 PM
Works perfectly in 7.5, i.e. loading a .rtv file into image editor. But, does not work at all in 8.0. Am I missing a plugin or preference setting??

Thanks

John

UnCommonGrafx
05-17-2004, 09:10 PM
Good eve, John,
A plugin is missing, more than likely.

lw6_vt.p, I think, is what you want to make sure is installed. There may be other files, too, but this one is the biggie.

John Melvin
05-18-2004, 09:30 AM
Thanks. Will give it a try later today.

John

Kurtis
05-18-2004, 06:34 PM
John Melvin,

Try this:

Copy these files into your LightWave [8]\Programs folder:
beethoven.dll
nt_tools.dll
proof.dll
newtekrtme.dll

Copy over the lw6_vt.p file from your VT[2]-[3] system and remember to add the plugin.