PDA

View Full Version : No DVE Folder



ShadeusTekus
05-17-2004, 10:02 AM
Hi, I have just rebuilt my Toaster[2] PAL version to WIN XP PRO. I have no DVE folder or effects. Am I doing something wrong?

THX

Scott Bates
05-17-2004, 11:43 AM
You did install the program from the Program CD (which should have included the effects) and then installed the DVEs from the rest of the CD's?

ted
05-17-2004, 12:20 PM
If you have the DVE's on the computer, either re-direct them in the Prefs, or you can do an auto config and VT should find them.

ShadeusTekus
05-17-2004, 03:23 PM
I installed the main Toaster[2] program from CD. Do I go back to my original Win2K cd's and install the DVEs from there? (I never use them anyway but always handy to have).

THX

Tek

Scott Bates
05-17-2004, 05:27 PM
Yup, that will work Tek.