PDA

View Full Version : Radiosity Question



pilkiwilky
05-13-2004, 07:07 AM
I have a dinosaur that I am composing into a scene.

I use after effects and want to export just the dinosaur, nothing else.

My problem is that I only want to use one sunlight and use a ground plane to bounce the light to it's underside using radiosity.

In tests I have done this using FPrime and the lighting is great.

The only thing is, I dont want to render the ground plane, but I need it there to bounce the light.

Is there a way to do this?

Thanks

Lightwolf
05-13-2004, 07:42 AM
Hm, turn on "unseen by camera" on the ground plane?

Cheers,
Mike - again :p

pilkiwilky
05-13-2004, 08:37 AM
Thanks Mike

Lightwolf
05-13-2004, 08:41 AM
You're welcome...

hm, come to think of it, with that .sig I shouldn't actually help you again ;) (then again, this is LW :D )

Cheers,
Mike - 'til the next time... :p