PDA

View Full Version : REAL TIME rendering in layout viewports (FPrime style)



retinajoy
05-12-2004, 03:54 AM
FPrime is great and all that. It would be even better if Newtek (or they could get Worley) to enable the ability of realtime rendering in any viewports. I think this would be especially useful in perspective view, so you can rotate the object/scene with the realtime render feedback.

Nemoid
05-12-2004, 09:30 AM
Youre SO right!!!!! i was thinking to the same option. this way , the UI will be less cluttered for sure :)

Be sure to send the request to the great Mr Worley too !!!! :)

mkiii
05-12-2004, 10:22 AM
I'd be happy just to be able to *render* any viewport.

CB_3D
05-13-2004, 06:57 AM
The possiblity to dock panels in viewports would do it for me..

Matt
05-13-2004, 08:12 AM
I asked for this too . . .

FPrime in viewports (http://vbulletin.newtek.com/showthread.php?s=&threadid=19488&highlight=Matt)

Karmacop
05-13-2004, 09:39 AM
Well worley had it working like this with G2 ....

Nemoid
05-19-2004, 08:45 AM
Exactly. This means it can be done. This option would be great for ALL plugs and panels though. :)

Exper
05-19-2004, 11:27 AM
Originally posted by mkiii
I'd be happy just to be able to *render* any viewport. Agree...
these things should be core-things!