PDA

View Full Version : Fprime and [8] Dynamics



SamuraiSlayer
05-09-2004, 12:54 PM
I'm either way ahead, way behind, or right in the middle with this;

I've noticed that Fprime will not preview (im not sure about render) the soft/hard/cloth dynamics in Lightwave 8. It just shows the regular object without deformation. My question is: Was there any problems like this with LW7? Will there be a fix for this or is it something I'll have to deal with? I know this is more of a question about Fprime than LW8 but I figured if anyone knows, they are here in this forum :)

thx :)

WizCraker
05-09-2004, 01:08 PM
You have to add FPrime to the Displacement under the Deform Tab in Object Properties. At least for HardFX.

HowardM
05-10-2004, 12:14 AM
But youll have to freeze your Subds, cuz you need to set Order to Motion!
:(