PDA

View Full Version : RS data input to VT CG



tojo
04-30-2004, 12:39 AM
I am VERY new to VT.

So this might be a completely stupid question:

Is it possible to import data to VT3 CG from RS232 port?

For example to show sports results from a result service system.

So that I make a template with layout and fonts, and the names and the results are read from RS port of the computer.

Thank You in advance.


Leo

Paul Lara
04-30-2004, 08:00 AM
Character Generator does not have database connectivity, tojo.

tojo
05-03-2004, 12:55 AM
Dear Mr. Lara,

Thank You for Your fast reply to my question.

Maybe I can solve the problem by greating result layout on second computer, and then key that picture over live camera picture.

Leo