PDA

View Full Version : Customize Buttons in LW8



pilkiwilky
04-21-2004, 04:36 PM
How do I set up my FPrime button on the right side tabs as I had before? I cant find where you customize in LW8

Intuition
04-21-2004, 07:58 PM
Geez, does F-Prime work with 8.0?

I am waiting for my copy to be delivered but am not in a hurry to install it as I can't live without F-Prime. ;)

Johnny9ball
04-21-2004, 09:05 PM
Yes



Newtek has been thrilled by FPrime as it has developed. Their developers are currently busy finishing LightWave 8 for its release. After LW 8 ships, they intend to work with us to extend the LightWave SDK to help FPrime and other third party tools. Currently there is no FPrime feature or quality difference between LightWave 7 and 8.