PDA

View Full Version : Rendering Size??



Skunk
04-20-2004, 01:12 PM
Real quickly, how do I render a frame (or scene) in a large (1200 x 900 maybe) window. The best i can get is 640 x 480 and frankly, it's not very exciting.
I'm using Lightwave 7.5, if that matters.
Thank you all.

SKUNK

bloontz
04-20-2004, 01:15 PM
You set the render size in the camera properties window.

Skunk
04-20-2004, 01:25 PM
Thank you, I got it