PDA

View Full Version : Creating text isn't working



myearout
04-14-2004, 01:43 PM
I'm trying to create a logo. It says I need to add a font before trying to do so but I don't know how. I would greatly appreciate anyones help.

I appoligize if my questions seem simple but I just started working with Lightwave two weeks ago.

~May

hrgiger
04-14-2004, 02:37 PM
It should open up a browser to let you select a font. If you're using windows, just naviagate to the Windows folder and go to the fonts folder. Not sure where they are on the Mac.

Axis3d
04-14-2004, 02:47 PM
In Modeler, go to Modeler > Options > Edit Font List. Then add your fonts from the interface. After this is done, you will be able to use the Text tool.

myearout
04-15-2004, 01:31 PM
Thanks that did the trick.

~May