PDA

View Full Version : VT2 to 3 disable DFX+



IgorPosavec
04-11-2004, 12:27 PM
Hallo support, all,

I am one of the customers who has got VT2 + DFX+ Bundle (dfx+ is "dongled to VT2).

Now I have got an Update to VT3.

From this moment DFX+ shows "NO dongle found" and I can't run it anymore. I have ideinstalled everything, installed VT2 then VT3 and deinstalled VT2 but no help. It seems as if VT3 Driver kills the license of DFX+.

Is there any way to detach the DFX+ from VT or get a separate license, since this way I have lost one of the main software on my video-computer.

thanks in advance for your help.

best regards
igor
3d-io.com

bradl
04-11-2004, 04:26 PM
I have been told Eyeon will allow you to purchase a seperate dongle from them. Their Tech Support is very good. Give them a buzz.

I better check my install of DFX as I haven't run it in a while...

IgorPosavec
04-11-2004, 04:52 PM
thanks a lot Brad!!, I will inform you here how the story has ended :)

best regards