PDA

View Full Version : Copying a character



dranos
03-28-2004, 02:23 PM
I have a completed, rigged character that has his IK all prepared in layout. My problem is that I have about 4 different scenes to place him in. Is there any way to copy the IK, bone parenting, etc and place him in the various scenes, or do I have to do it over each time?

Dodgy
03-28-2004, 02:50 PM
Save the scene with your character set up... than in your animation scene use 'Load from scene' to import the rig into the new scene.

dranos
03-28-2004, 03:12 PM
ok that was too easy.