PDA

View Full Version : SX8 and Mixer setup



fbcamory
03-24-2004, 11:28 PM
What is the best way to setup our SX8 to allow our broadcast mixer to control all output including audio from computer generated sources (as a DDR).

Are there specific ports to use or just using the standard ins and outs.

Thanks

Faraz
03-25-2004, 01:36 PM
Just standered ins and outs... Sorry...

fbcamory
03-25-2004, 05:11 PM
Thanks!