PDA

View Full Version : Imagemodeler



Tony3d
03-24-2004, 02:02 PM
Has anyone tried out Imagemodeler yet? Has anyone been successful? Is it stable in 10.3.3? Can someone post there results rendered out of Lightwave?

toby
03-24-2004, 09:11 PM
I've used it for finding the camera position and lens in stills, it's very handy for that. My demo reel is stills with 3D animation matched in:
http://www.tobygaines.com/reel_mp4.mov (19mb)

It's a nightmare doing it by eye, and no matter how much time you spend on it something comes out wrong.

I didn't really enjoy using it though, it feels more like Imagemodeler 1.0 than 3.5, unsorted and unweildy.

Tony3d
03-25-2004, 05:09 AM
Great work! Were any of those models made in Imagemodeler?

toby
03-25-2004, 02:43 PM
Thanks!

no, I just got the camera data with it. IM's not really for detailed models, just background building type stuff, or things that you rely on the image maps for detail.