PDA

View Full Version : screamernet and fields



3dgirl
03-18-2004, 08:45 PM
in addition to not working with screamernet (as i discovered the hard way a few months ago) don't tell me saslite ALSO doesn't work with fields?!! I have just field rendered only to discover that my grass 'stays behind' in the second field, ie renders both even and odd fields the same. Why don't they just stick DEMO MODE over the render and be done with it?!

Aegis
03-18-2004, 10:33 PM
Try turning off "One Pass Antialiasing" in the SasLite Pixel Filter - SasLite can't calculate inter-frame motion (i.e. fielding & motion blur) with it turned on...

As for ScreamerNet well yeah, it's a bummer and something that really should have been implemented (although if you're in a pinch ResPower (http://www.respower.com) can network render with SasLite for you).

3dgirl
03-21-2004, 02:49 PM
thanks!

Red_Oddity
03-22-2004, 03:18 AM
I'm not sure what you guys are talking about, but fields work just fine on screamernet, as they have always...

3dgirl
03-31-2004, 02:16 PM
sorry i stuffed up the heading- that should have been "saslite and fields", as was obvious from the content of the posts

Red_Oddity
04-01-2004, 03:10 AM
Ooops, sorry, i see...