PDA

View Full Version : Item Shape Plugin: Opacity?



Hurben
03-16-2003, 12:22 AM
I've been using the Item Shape plugin to add a disc at the base of my characters, but Layout doesn't save the opacity setting of the item.

Has anyone else encountered this problem?
and more importantly, found a solution?
:)
thanks.
s

Hurben
03-16-2003, 05:01 AM
Oh yeah .. while I'm here..

Has anyone else noticed the small bug with the slider plugin?

In order to modify the properties of a particular channel you need to have at least 2 channels, otherwise the properties don't display. Even when you have 2 channels you have to click the other one first then the one you want to edit..

its kind of annoying, don't you think?

s

Elmar Moelzer
03-16-2003, 08:29 AM
Hello
Yes the itemshape- opacity seems to be broken in LW 7.5a, but seemingly has been fixed for LW7.5b
CU
Elmar

Hurben
03-16-2003, 08:48 AM
cool..
I've been sceptical about the upgrade, becouse I've been reading about people having troubles. But of course they won't write if everything is working fine now, will they?

hehe
:P