PDA

View Full Version : looping animation question



noiseboy
03-05-2004, 06:33 AM
I have a flag animated using Motion Designer which is to be used as an animated gif loop. Apart from mirroring the frames to create the loop is there anything else I can do to create a seamless loop.

Dodgy
03-05-2004, 07:19 AM
In the motion designer panel, there is a wind part which allows you to have gusting wind which can loop. If you give the scene time, the flag will drop into a loop if you use this wind... Try it out, I think I did a demo scene somewhere if I can find it...

noiseboy
03-05-2004, 09:21 AM
Thanks Dodgy, I'd missed that. I had been using the Particle fx Wind emitter, I suppose I could envelope that for the length of the loop..theres a thought.

Dodgy
03-05-2004, 09:43 AM
Yeah, there's alots of ways to do it. The thing is to let your flag settle into a looping anim. It won't for the first couple of seconds, but then it should start looping, and you can just render those frames...