PDA

View Full Version : Panther users - please test this...



blabberlicious
02-25-2004, 05:47 AM
Hi all,

Happily modelling away in 7.5 OSX 10.3.2 when my test renders suddenly started crashing.

Just doing your basic Background Radiosity render - linked to a Gradient Image world...

I've enclosed the 'good' version of the model and scene file , and the later edit that is causing problems.

It would really help me if you could load them up and reproduce the problem..Panther or Janguar

...or better still, tell me why the 'Bad head' brings LW down.

The only difference between he tow models is about 2 hours of tweaking ears....but I'd really like to know what it is about the model that cause the Radiosity meltdown.


many thanks to all

blabberlicious
02-25-2004, 05:59 AM
here's a what I mean :-)

blabberlicious
02-25-2004, 06:57 AM
Ooooops I'm so tired waiting for LW8, I've taken to answering my own questions.

Steve: Did you make sure there weren't stray point or single detached polys?


Steve: errr or course! Do you think I'm an idiot????? (pauses)....


Steve: Are you sure you checked?


Steve: errrr...no


Steve: [Slaps head] You doooophus!


Steve: Ehy! Don't be so hard on yourself!



Drama over....

JackDeL
02-25-2004, 07:23 PM
Ha Ha! Glad we could help!! :D :D

I'm happy you got it solved though! ;)

Beamtracer
02-25-2004, 07:46 PM
Originally posted by blabberlicious
Ooooops I'm so tired waiting for LW8, I've taken to answering my own questions.

Steve: Did you make sure there weren't stray point or single detached polys?


Steve: errr or course! Do you think I'm an idiot????? (pauses)....


Steve: Are you sure you checked?


Steve: errrr...no


Steve: [Slaps head] You doooophus!


Steve: Ehy! Don't be so hard on yourself!



Drama over....

Sounds like Gollum! :p