PDA

View Full Version : adding fonts



kyfsu00
02-20-2004, 07:04 AM
i am trying to load fonts into lightwave to do some logo work. i have tried going into the font editor, selecting the fonts and clicking add but they never add. i also tried copying the fonts ffrom the windows fonts folder into the lightwave font folder with no luck. what am i doing wrong?

Rei
02-20-2004, 02:23 PM
open modeler

goto modeler (the menu top left)

options - edit font list

you can add whatever fonts you want from there.

kyfsu00
02-20-2004, 02:28 PM
that is what i have done but when i select them all and click on open it just unhighlights them and doesnt load anything. do you have to do each font individually and not in a group?

kyfsu00
02-26-2004, 09:19 AM
got some fonts loaded, you have to do it one at a time which pretty much sucks. maybe in 8 they will let you load more than that at a time