PDA

View Full Version : can i save F9 render without image viewer?



themaxx
02-18-2004, 12:17 AM
from time to time i render a scene via F9 and i've forgotten to turn image viewer on. is there any way to save the rendered image?

Matt
02-18-2004, 02:29 AM
you could screengrab it, but other than that, no!

hrgiger
02-18-2004, 02:58 AM
Yeah, use F10 instead. You just have to set up your render options beforehand. I usually set up a file on my desktop to receive the F10 and it just keeps rewriting over the same old file as I do test renders.

Satchie
02-21-2004, 01:30 AM
easy man, easy...... this is a support forum and questions like this or simpler, are expected, our choice is not to answer if too "obvious" for us. :)