PDA

View Full Version : Surfaces



ocr!
02-16-2004, 11:57 PM
Hmm, I just wonder how should I do to put diferents surfaces on each thing in my render. For example I have done a House. with green walls and brown roof. But my house only get hole green.

scottn
02-17-2004, 04:00 AM
You need to make sure that you have coloured your surfaces correctly in Modeler and then you should have no problem.

ocr!
02-17-2004, 01:54 PM
hmm. but i dont know how to colourize, if i choose blue, the whole model get blue. how do i color different parts?

Capt Lightwave
02-17-2004, 03:39 PM
Take a look in your manual, this is getting ridiculous.
There's a whole chapter on Surfacing and you really should read it. Surface Editor: 31.1---

John Fornasar
02-17-2004, 10:07 PM
Or open up any of the hundreds of textured models included in the Content directory (or on your LW CD if you didn't load them), and see how it is done.