PDA

View Full Version : skytracer...hypervoxels...presets



outkast
02-13-2004, 06:03 PM
hi

i'm kind of new to LW ....question is how to i add a skytracer2 preset from http://www.luxology.net/community/lwpresets_list.aspx?mode=Type&id=4

into LW ??:confused:

it doesn't seem to work for me...here is what i did

.....fire up layout...under the "items" tab i click "add" -> "add null " and name it like "fullmoon"


then what?

Exper
02-14-2004, 04:33 AM
Go into LW's installation directory, then copy the Preset into:
Programs/EnvironmentHandler/SkyTracer2/WorkSpace
or create a direcetory into
Programs/EnvironmentHandler/SkyTracer2
and copy the Preset!

When you'll start LW... you'll find the Preset! ;)

Bye.

bloontz
02-14-2004, 06:27 AM
You forgot the Presets folder there...

Programs/Presets/EnvironmentHandler/SkyTracer2/WorkSpace

outkast
02-14-2004, 11:23 AM
ah great thank you for the help guys appreciate it!