PDA

View Full Version : Blade --> VT3 EDL?



Liber777
02-09-2004, 10:05 AM
Does anyone have in-sync Blade 2.2 EDL import to VT[3] working with more than two sources (video tracks) on the timeline?

Thanks....!
Stivan

Liber777
02-09-2004, 01:52 PM
Having just talked to my partner, let me simplify this. Has anyone been able to import *any* EDL from Blade 2.2 into VT[3] and gotten it to work?

Thanks......

Videoyogi
02-09-2004, 04:40 PM
I'm affraid, that coorect import of any edl into toaster is still just a good wish...