PDA

View Full Version : Using the "Sound types" in the ToolShed....



kleima
01-31-2004, 08:27 PM
For the life of me I cannot figure out what this does. It looks like I should be able to change the audio level for a group of clips. But, when I select the clips, choose the sound type and click perform, it says "14 clips affected," or something like that! That's it! What did it do? How do I then change the level for those sound types?
I'm sure this is elementary, but I can't figure it out!

ScorpioProd
01-31-2004, 09:20 PM
I don't believe that feature is fully implemented yet.

kleima
01-31-2004, 09:48 PM
Well, if that's the case, no wonder I couldn't figure out how to use it!