PDA

View Full Version : Glow Intensity BUG?



Meshbuilder
03-10-2003, 03:19 PM
Hi..

I think I find a bug in Lightwave 7.5 but I don't know if Newtek fixed this in 7.5b? (I don't want to install it before Newtek do something about the new rendering problem)
The problem is that the Glow Intensity setting in the Surface Editor doesn't work the same way on Mac as on PC.. Can someone confirm this problem/bug?

Scazzino
03-10-2003, 07:00 PM
This looks very similar to the diffuse and translucency bug that just appeared in the 7.5b update on the Mac. Maybe they are related...

http://vbulletin.newtek.com/showthread.php?s=&threadid=1564

-MikeS

DigitalDeuce
03-11-2003, 10:31 AM
Looking into this as well.

PepeWan
03-11-2003, 11:45 AM
I've run into the same issue with Glow Intensity not matching up between PC and Mac, using 7.5 on both.

Meshbuilder
03-12-2003, 03:33 AM
Originally posted by DigitalDeuce
Looking into this as well.

Great :)

Maybe we can see a fix to this problem when you release the new 7.5b update?