PDA

View Full Version : Loading Fonts



Demon8
01-16-2004, 11:54 PM
Is there an easy way to load fonts into Lightwave.

headly
01-17-2004, 08:14 AM
However, the answer is, in modeler, go to the modeler button (upper left), then options, then edit font list. There you'll select true type or type 1 stuff.

Demon8
01-17-2004, 09:46 AM
I was actually looking for way to load fonts without loading them one by one. Thanks for response.