PDA

View Full Version : Screen shots



shockwave
01-10-2004, 03:25 PM
I have seen a lot of people using screen shots of what they are making in modeller , how can i do that without doing a render in layout?

Axis3d
01-10-2004, 03:37 PM
If you are on a PC, just use the Shift + Print Screen button. Then paste it into a new Photoshop document.

shockwave
01-10-2004, 03:56 PM
Got it! Its somtheing i havent tried before.
Thanks.:)

shockwave
01-10-2004, 04:01 PM
:D

shockwave
01-10-2004, 04:11 PM
It worked ok and i was gkoing to post it here but it didnt transfer to the LW forum. My words did but not the image.