PDA

View Full Version : Working with Audio . . .Huh?



FishersOfMen
01-10-2004, 11:08 AM
Folks-

I'm not sure where to look, but I'm trying to get some CDA material into VT3 to put together an intro and exit for our programs. Is there a way within VT to edit, crop, manipulate, etc audio files? Capture audio?

Currently I use Media Player to copy the file then enter it into VT-Edit.

FishersOfMen
01-10-2004, 11:16 AM
Found it! Delete this thread so as not to waste space on my stupidity! :rolleyes: Thanks.

yosik
01-10-2004, 01:32 PM
I would suggest you check DBPowerAmp. Free, transcodes, integrates in shell.
Yossi

FishersOfMen
01-10-2004, 10:12 PM
Just downloaded it. Will check it out. Thanks!

GodSpeed -