PDA

View Full Version : I'm Missing My Tools!!!!!!



SamuraiSlayer
01-08-2004, 03:35 PM
HELP!!!!!! I'M MISSING TOOLS ON MODELER!!!!!!

...HELP!!!....


I dunno what happened but i'm missing a whole bunch of buttons and stuff like flatten layers what happened??

ursa
01-08-2004, 04:07 PM
sounds like your config files got hosed
re-add your plugins and all should be well

Tom Wood
01-08-2004, 04:46 PM
Go to Modeler - Interface - Edit Menu Layout and switch back and forth between 6.0 and default. When you switch back to default, the menus should update.

Wow, this is twice in one day this came up:

http://vbulletin.newtek.com/showthread.php?s=&threadid=16156

And after I had the same problem after loading the VT3 Patch2.2. Wonder if it's all related? :confused:

TW

SamuraiSlayer
01-08-2004, 05:52 PM
the VT3 patch... not related to my problems...

i tried both suggestions and neither worked :(

riki
01-08-2004, 07:08 PM
Rescan your Plugin Directory, also Lscript Directory, Legacy Plugins, Shaders etc

SamuraiSlayer
01-09-2004, 02:02 PM
After realizing that i was way behind on updates ( i was running LW 7.0) and installing all the latest patches, and all that stuff, i got my buttons back and fixed some more of my problems!!!!

Oh yea, forgot to mention, i reinstalled LW 5 times