PDA

View Full Version : channels



kief
01-04-2004, 09:13 PM
hi all,
how do i access channels from an item selected from a ctlallitems() pulldown in an item motion script? having trouble finding it in the manuals.

thanks

kief

kief
01-05-2004, 10:36 AM
also, can i have an item animation script create its own channels that could be manipulated in the graph editor?

thanks again

kief
01-05-2004, 06:06 PM
nevermind about the first post.;)

faulknermano
01-06-2004, 06:36 AM
Originally posted by kief
also, can i have an item animation script create its own channels that could be manipulated in the graph editor?

thanks again

yes. use the envelope object agent. it's in the lscript reference docs.

kief
01-06-2004, 03:52 PM
thanks, i had seen that in the ref. man. but i don't remember it clarifying that it could be used with all layout scripts.

faulknermano
01-07-2004, 08:33 PM
yeah, the envelope object agent can be used across all layout architectures. be sure, however, that the host variable of the object agent is a _global_ variable or else you will lose it the after the moment you create it (since all, except one, of layout's architectures are callbacks.