PDA

View Full Version : Autharize code



Kradey
11-09-2018, 03:19 PM
I have a VT 5 and have just reinstalled and don't have authorize code can you help

Kradey
11-09-2018, 03:47 PM
How do I get registration code for my VT5

JPulera
11-09-2018, 03:49 PM
How do I get registration code for my VT5

Please contact Newtek Support - this is a forum of other users and you need actual Newtek-employee help

Thanks

Jeff