PDA

View Full Version : Free model to test



Tim Parsons
09-12-2018, 12:51 PM
I made this model in LW2018.0.1 and for some reason it crashes Modeler when rotating the UV's. It's yours for the taking if you just take a minute and test and report back to me. NT can't reproduce so I thought it would be interesting if it's just my setup or if other people had issues too.

Here are the steps I take that crash Modeler. With the Unwrap UV selected go into the UV window and select the polygons, press Y to rotate in the UV window. When attempting the rotate Modeler crashes. If nothing is selected it works. If points are selected it works. But for some reason when the polygons are selected it crashes.

Crashes in 2018.0.6 as well.

Thanks and enjoy the model. Please don't sell it or give it away, but use it as you see fit in your own projects.

JohnMarchant
09-12-2018, 01:07 PM
Have you tried this in any other version of 2018 Tim.

Tim Parsons
09-12-2018, 01:09 PM
Have you tried this in any other version of 2018 Tim.

2018.0.1 and 2018.0.6. Does it work okay for you? Remember - select the polygons and then rotate.

JohnMarchant
09-12-2018, 01:23 PM
No i could not test it as i have 2018.0.6 and dont have 2018.0.1 installed.

Tim Parsons
09-12-2018, 01:31 PM
No i could not test it as i have 2018.0.6 and dont have 2018.0.1 installed.

Well it crashes 2018.0.6 as well. Give it a go. :)

raymondtrace
09-12-2018, 01:34 PM
There's no crash for me in 2018.0.6 / Windows.

Tim Parsons
09-12-2018, 01:57 PM
Thanks for checking fellas. I deleted my configs and it works just fine. So I suppose now I need to rebuild them. :(