PDA

View Full Version : NC1 I/O With Panasonic AK-UB300 4K Camera and Studio Monitor 3.6



julioac
09-10-2018, 02:30 PM
Hello to all!

I'm having this situation. I'm using the NC1 I/O to convert the Panasonic AK-UB300 4K Camera Quad Link output to NDI in 4K 60p. I have a Mac Pro computer and some PCs and I can watch the 4K 60P NDI signal on the mac, but not on the PCs. One of my PCs has an Intel i7 processor with an NVidia GeForce, and it does not open the 4K signal too.

The question is: Do I need a more powerful PC? Or there is something wrong with the NDI Tools 3.6 and 4K 60p? Or is the NC1 I/O encoding in an incompatible way?

I need to clarify this, since I'm considering distributing that 4K signal to some monitors using NDI. Any recommendations?

Thank you all in advance,

Julio.

kanep
09-10-2018, 06:25 PM
The PC should work as well.

Does the PC not see the NDI signal at all, nothing in the list to select?

Does it see it, but when you select it, you don't get anything?

Do you see something, but the performance is low?

julioac
09-11-2018, 09:58 AM
The PC sees the feed on the list. And it even opens it in low bandwidth mode. The ethernet port is gigabit, and I see the ethernet bandwidth constant around 300 Mbps in standard mode.

kanep
09-11-2018, 11:13 AM
I'm not understanding, what isn't working? Does the image look wrong?

julioac
09-11-2018, 04:14 PM
I'm not understanding, what isn't working? Does the image look wrong?

On the Studio Monitor in the PC, I can not open the 4K 60p signal in full resolution. I can open it on my Mac Pro. On the PC, I can only open the 4k 60p signal only in low bandwidth mode.

JPulera
10-03-2018, 09:59 AM
Make sure the network on PC is set to WORK or PRIVATE, if set to PUBLIC that can really limit how NDI works

Thanks

Jeff