PDA

View Full Version : changing cameras



HyperVoxel
12-29-2003, 09:28 AM
I'm trying to figure something out: how do I change from one camera's view to another's after a certain frame. I'm guessing I do this in the scene editor but so far I haven't been able to figure out how to do it, anyone know how?

meshmaster
12-29-2003, 09:34 AM
Just render out all the frames as still images and then put in the different cameras' frames in the post production in premiere or whatever video editor you use.

wingwalker
12-29-2003, 10:19 AM
It can't be done in lightwave....it's either all one camera or all the other.

The only way is as stated above

omeone
12-29-2003, 12:16 PM
http://vbulletin.newtek.com/showthread.php?s=&threadid=14296&highlight=camera+trickery

Mattias
12-29-2003, 03:06 PM
I havent been animation much so this might be an idiotic question but cant this be done by just just key-framing the one camera at different positions with the incoming curve set to stepped?