PDA

View Full Version : Tricaster 8000 Output is 1,2,3 not working



Khurshid TV
05-23-2018, 11:41 PM
Friends

My Tricaster 8000 have 3 output some time output 1 have white color picture and some time is black and output 2,3 working normally after restart the machines output 1 will be normal .it has happened 2 time i this month , some body know hat is the issue ?



With Regards

JPulera
05-24-2018, 08:54 AM
Steps to try -

1) New Session. Problem persists, see step 2

2) RESTORE machine and install LATEST driver from Newtek

3) Try New Session again, with new software installed. Problem persists, probably hardware issue, contact Newtek Support

4) If system is out of warranty, you might try to open case and just make sure all cards, memory sticks, and such are well-seated into their slots. No loose connections. Make sure fans are working, inside of machine is clean, in case issue is heat-related.

Thanks

Jeff

Khurshid TV
05-26-2018, 12:47 AM
Dear Jeff

Thanks for your Reply .Let me Check and see the result .


Thanks