PDA

View Full Version : Bug Check: LWM, Toggle Backdrop ?



jeric_synergy
05-01-2018, 11:36 PM
Can someone do a reality check for TOGGLE BACKDROP in LWM? It's not working here.

tburbage
05-02-2018, 09:48 AM
Can someone do a reality check for TOGGLE BACKDROP in LWM? It's not working here.

Backdrops/Show (toggle) Backdrop appears to be working for me with 2018.0.3 (Win10, NV GPU).

jeric_synergy
05-02-2018, 10:34 AM
Dagnabit. Thanks for checking: might be site-specific, ie, graphic card.

'twould be convenient too, darnit.