PDA

View Full Version : Bandglue



Titon
02-12-2018, 12:40 PM
Has anyone noticed how slow bandglue has become with 2018?

I have the 3rdpowers plugins and there banglue is a dream compared to lightwaves.

gar26lw
02-13-2018, 06:23 AM
yeah, i think it changed how it worked or seems to have changed. wonder if the old one can be added to 2018?

Kennedy
02-13-2018, 02:02 PM
It looks like bandglue is half-undressed... before, everything happened under the hood. Now, you select in polygon mode (as before), LW then switches to edge mode, deletes loop, and has to be switched back to polygon mode manually. Maybe it needs a few more lines of code?

Titon
02-13-2018, 02:06 PM
Something is definately wrong with it. They messed something up. I'll stick to using my 3rd power plugins but Newtek needs to address modeler eventually. Thank god for plugin community!

raymondtrace
02-13-2018, 03:22 PM
I'm not seeing speed issues but the switch to edge selection mode afterwards is certainly a nuisance.

gar26lw
02-13-2018, 04:28 PM
dont fix wot aint broken. on the other hand... rounder, UV tools, CC subdivs, yada yada

Titon
02-14-2018, 08:05 AM
Also running into a problem this morning with the mirror tool. Mirrors the poly's but leave's some flipped and leaves them also non planer.