PDA

View Full Version : black render...



stylus10
02-03-2018, 07:16 AM
i have a whiskey bottle, clear and fractured with bullet dynamics. i have surfaced the bottle with standard, pbr and several of the glass presets, with the gradient background. the render, while working okay on preprocess, gives me a totally black frame when finished. not even the gradient background. and the surface panel disappeared. push the button and it flashes into existence for a half second, then gone. does anyone have any ideas? thanks.

MarcusM
02-03-2018, 10:28 AM
In Render properties window, in Buffers tab have you checked Final_Render?

stylus10
02-04-2018, 08:19 AM
yes, thank you, i do have that checked.

Ma3rk
02-04-2018, 10:22 AM
You might want to give more details regarding your lighting & render settings then.

stylus10
02-04-2018, 10:54 AM
i have a spotlight and default render settings.

kyuzo
02-05-2018, 07:04 AM
My first though was "They've brought back 'lenscap'!

:)

stylus10
02-05-2018, 08:13 AM
:dito:

Markc
02-05-2018, 11:33 AM
Does it display in VPR?

stylus10
02-06-2018, 07:49 AM
yes it does.

stylus10
02-06-2018, 07:52 AM
thank you everyone, since we all seem to be stumped here, i have rebuilt everything from scratch and it seems to work fine now. there is nothing appreciably different than the other version, it's just new. i really do thank you for your observations.

Mats Andersen
02-09-2018, 02:24 PM
I had completely white render window - however this was graphics card driver issue and resolved using an older driver...

Mats