PDA

View Full Version : Ray distance in Edge Node



VermilionCat
01-13-2018, 06:20 AM
In 2015, I can use spot info for this now I don't know how. Can you do this in 2018?

Sensei
01-13-2018, 07:23 AM
In 2015, I can use spot info for this now I don't know how. Can you do this in 2018?

Not in native LW 2018.0.

I made additional node Global Input, which is basically the same as Input, but can be added on demand from node library, and can be used in f.e. Compound or other custom Node Editors.
http://globalmaterials.trueart.eu

I showed how it looks like in this thread
http://forums.newtek.com/showthread.php?155478-Known-issues-with-LW2018&highlight=global

VermilionCat
01-14-2018, 02:51 AM
Thanks, Sensei. At least I have an access thanks to you. I'm wondering why they removed the feature though...

Sensei
01-14-2018, 03:08 AM
Thanks, Sensei. At least I have an access thanks to you. I'm wondering why they removed the feature though...

I told them it will be problematic half year ago..
I had to make my own version just because without Spot Info/Input,
Global Materials would become completely useless, without access to these inputs..