PDA

View Full Version : Recording on TC1



Gordon
11-20-2017, 08:05 AM
In the User Manual it mentions that you can record your live-switched production. Where are these files stored? Is there a removeable drive bay?


In a on-line 'chat', Lauren answered my question of where the files are recorded; on internal drives. There are no removable drive bays on the TC1.

kanep
11-20-2017, 09:37 PM
The TC1 has two 3TB internal hard drives. When you setup the recording tool, there is a path that will let you know the drive letter and location for the flies. There are no removable drive bays in the TC1, but there are USB 3 and eSATA ports on the back of the unit, so you can plug in your own external drives if you want to record to them.

Gordon
11-23-2017, 01:37 AM
Thanks again Kane.