PDA

View Full Version : Picture monitor on VS100 panel



jtcDR
10-23-2017, 04:35 AM
After new Talkshow software there is no longer picture on the little monitor at front panel on VS100.

Any solution for that ?

kanep
10-23-2017, 08:03 AM
What output video format are you using? I'm finding that a few don't output to the front display (720/50p and 1080/50i) while the others video formats work. I'll bug it.

jtcDR
10-25-2017, 10:21 AM
What output video format are you using? I'm finding that a few don't output to the front display (720/50p and 1080/50i) while the others video formats work. I'll bug it.

We are using 1080/50i, and with the factory software it worked with this format

jtcDR
10-25-2017, 10:35 AM
We are using 1080/50i, and with the factory software it worked with this format

With Factory software I mean software installed at delivery from Newtek.