PDA

View Full Version : NDI Transmit & Skype



Malapati
08-16-2017, 03:51 AM
Hi,

I am running NDI Transmit Demo verison on my computer in order to pull in an NDI source off the network into Skype.
As i open up Skype I can see the option to select the NDI source, but as soon as I click on it, it disappears and Skype reverts to my webcam.

System and software restarts do not change this problem.

Has anyone had some experience with this or has an idea as to what may be the problem?

Looking forward to your suggestions.
Nino

PIZAZZ
08-21-2017, 08:44 AM
Nino,

In Transmit, did you select a NDI source on the network to send to Skype? We have been using this workflow just recently to solve a need. Works perfectly.
Also just to see, you might disable your firewall. It may be blocking your internal NDI traffic.

Malapati
09-06-2017, 03:28 AM
Hi Jeff,
thanks for your response. I've managed to work it out and it works well.
It seems that Skype was getting itself a bit confused, but we have managed to resolve the problem.