PDA

View Full Version : I/O frames



Videoyogi
12-18-2003, 11:29 AM
Importing and exporting frame sequences....it's really slooooooow
on Toaster. Enyone has some ideas how to speed it up?

Adam_LightPlay
12-19-2003, 06:33 PM
Import in Aura, and uncheck "Preload". Then export in whatever format you need.

bradl
12-19-2003, 11:31 PM
have you tried:

Set you default still length to 1 frame in Preferences, then drop the 'folder' with the still sequence on the timeline.

Videoyogi
12-20-2003, 04:41 AM
Thx Brad , it is good idea. :-)