PDA

View Full Version : help with odd new error



pdrake
12-21-2016, 04:42 PM
this error started popping up about a week ago. funny thing is it only happens on this machine. works fine at home. does anyone recognize this error. i get it when trying to open an stl or 3ds file. there is no partial file when yes is clicked.

thanks

Jarno
12-23-2016, 12:45 AM
It is a known problem with the cyHair importer. It produces an error when it doesn't recognize the fileformat, instead of silently passing it on to the next loader. It is harmless otherwise. It is fixed in the next release.

---JvdL---

jboudreau
03-24-2017, 09:26 PM
Hi Guys, How do you get the cyhair import plugin to work, I have the plugin installed but can't find it anywhere. It says it's in my additional panel but can't find it in there. I even went into my menu layout and did a search but nothing comes up but when I do a search for the installed plugin cyhair import is there. I tried loading in the cyhair model into modeler but nothing comes in.

Any help would be greatly appreciated

Thanks,
Jason

Geoff3d
06-15-2017, 05:15 PM
Hello! I am having this error (2015.3 Win64) on every STL file I load, regardless of size. Can I re-install cyHairImport? Or do I need to do the full flush (uninstall LW & re-install?)

Thanks!

(EDIT) It's ok, I can load them with 11.6.3. Don't worry about fixing this at all. (Sarcasm mode end)