PDA

View Full Version : silder problem



JML
12-15-2003, 12:53 PM
I tried the sliders to command the rotation of a single box as a test, but when i click on any buttons of the sliders it get slow and doesn't do anything... is there any special key to use it or something?

bloontz
12-15-2003, 02:06 PM
Did you press the Sliders button? You have to press that to get the sliders to activate. It's under Tools.

JML
12-16-2003, 08:57 AM
thanks...